Samarbeten

Stressless Weekend

Jag, Cassandra Vogel och Mariana Garratt anordnar olika event och retreat tillsammans där vi fokuserar på yoga, lugn, andetaget och handgripliga metoder för att kunna komma ner i varv. 

Jag är utbildad yogalärare och Mariana är Stresscoach och mindfulnessinstruktör. 

När mörkret faller på och kylan gör sig påmind kan det vara en god idé att ta hand om sig själv lite extra! Kom och var med på en fridfull, återhämtande och rogivande helg där du får möjlighet att vara i naturen, varva ner, träffa andra människor samtidigt som du kan ge dig själv en hel del egen tid!
Vi anordnar en helg för dig som är kvinna, över 21 år och som vill eller behöver få chansen att koppla av och njuta ett tag.
Under helgen erbjuder vi yogapass och mindfulness, rogivande övningar och en hel del tid ute i den underbara omgivningen som Gullnäsgården erbjuder! Du kommer även få verktyg för att hjälpa dig att bättre hantera vardagsstressen. Dessutom står vi för maten och hjälper dig att ordna med boende på gården där vi håller till. Du behöver bara ta dig dit så sköter vi resten! Allt för att du ska kunna släppa alla "måsten" när du väl är på plats.

Fredagen börjar med drop in mellan 18.00-20.00. Då serveras mat och du får möjlighet att bekanta dig med de andra deltagarna och gården.

På lördagen kommer vi att göra flera olika aktiviteter men ger dig också egentid. Schema för dagens upplägg får du på plats!
Under lördagen serveras också frukost, lunch och middag.

Söndagen börjar med frukost och sedan hjälps alla åt att städa och göra ordning för avfärd.

All mat som serveras under helgen är vegansk och glutenfri. Om du vill kan du ta med frukt eller annat mindre mellanmål att äta mellan måltiderna. 

Det finns möjlighet att boka enkelrum. Först till kvarn gäller. Annars gäller dubbelrum.

Vi som leder helgen:
Cassandra Vogel, Lic. Yogalärare och gruppträningsinstruktör.
Mariana Garratt, Lic. Stresscoach med ACT-kompetens & Mindfulness instruktör

OBS! OBS! OBS!

Uppehåll nu pga Corona.

 Du är hjärtligt välkommen att delta när vi startar upp igen. Vi återkommer när datum är satt. Vill du skicka en intresseranmälan (icke bindande) redan nu går det bra! 

I övrigt gäller all annan information! Endast datum kommer förändras. Har du frågor, tveka inte att höra av dig.

_________________________

Anmälan är bindande. Om du får förhinder och inte kan delta behåller vi bokningsavgiften. Vid uppvisande av läkarintyg får du hela summan tillbaka inkl. bokningsavgift!

För att retreaten ska bli av behöver ni vara minst 8 deltagare. Blir helgen inställd får du dina pengar tillbaka inkl. bokningsavgiften.

Pris:
Bokningsavgift: 1700 kr
Resterande: 3800 kr
Slutsumma: 5500 kr

Betalning sker via swish. Du får ett bekräftningssms när vi fått in din betalning. 

För anmälan och kontakt:
stressless.retreat@gmail.com
Fyll i ditt fullständiga namn, mailadress, telefonnummer, eventuella allergier i anmälningen.

Underbara Gullnäsgården, som drivs av Lisa Danåsen Wikström har också en hemsida som är väl värd att gå in på. Där kan du se hur vi kommer att bo och hur omgivningarna ser ut. Det är en plats att förälska sig i!
www.gullnas.se
Förutom våra planerade aktiviteter finns det en hel del att göra som Gullnäsgården erbjuder. Gå in och titta på deras hemsida för att veta mer.


Vi hoppas ni vill vara med och skapa en fantastisk helg tillsammans med oss!
Vänligen
Cassandra och Mariana

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång