Yogaklasser & kurser

Yoga hos Aveny Gym

Hjärtligt välkommen på yoga!

Under höstterminen 2019 kommer jag att hålla klasser på Aveny gym i Göteborg. 

Klasserna hålls på tisdagar kl. 19.00-20.00 från och med 3 september. Klasserna är fristående och har sin grund i Hathayoga med inslag av yinyoga, yoganidra och meditation. Fokus kommer ligga på att alla ska kunna delta på sina villkor och därför kommer passen ha ett lugnare tempo och de flesta rörelser och asana (yogaställningar) kommer kunna göras i olika nivåer, allt för att du ska kunna hitta in rätt i din kropp för stunden. 

På plats finns mattor, block, filtar och bolster att låna men du får naturligtvis ta med dig dina egna! Det finns även dusch och omklädningsrum.

Priser:

Terminskort: 1300kr (exkl moms på 6%) (medlemskap hos Aveny Gym ger dig 10% rabatt). Betalas via faktura, för att anmäla sig och få garanterad plats mailar man vildayoga@gmail.com, fakturan betalas inom 10 dagar. Terminskortet ger dig tillgång till samtliga 16 tillfällen som terminen består av. Visa upp ditt bekräftelsemail eller id-handling vid första tillfället så jag vet att du har terminskort! OBS! Vill du vara med från terminsstart vill jag ha dina uppgifter via mail innan den 28:e augusti. 

Drop-in: 150kr. Ger dig tillgång till en klass. Betalas på plats, kontant eller via swish. OBS! Eftersom det är ett begränsat antal platser i salen kan det vara fullt på klassen du vill gå på. För att garantera att du får plats kan du antingen köpa terminskort (om det inte är slutsålt) eller höra av dig till mig innan passet och fråga om det finns plats för just det tillfället du vill gå på. (Vet du med dig att du vill gå på fler än 8 tillfällen tjärnar du på att köpa terminskort!)

Mer om faktura: Jag fakturerar via ett företag som heter Frilans Finans. Dem behandlar dina kontaktuppgifter enligt GDPR och de används endast för att skapa faktura! Infon du behöver lämna är: namn, adress och mail.

Övriga bestämmelser:

Var god kom i tid till klassen då dörren mot gatan kommer vara låst & för att inte störa. Dörren öppnas 15 min innan passet börjar och stänger 1 min före start. Kontakta mig i förväg om du vet att du fått förhinder så jag kan släppa in folk som vill gå på drop in. Ni kommer få tillgång till mitt nummer så ni kan kontakta mig innan passet om något oförutsett händer som gör att ni inte kommer.

Vi hjälps åt att hålla lokalen ren och snygg! Förtäring under klassen undanbedes, men självklart får du ha med dig vatten eller dylikt.

Du som inte är medlem hos Aveny Gym har INTE tillgång till gymmet eller övriga klasser! 

Under sommarmånaderna erbjuder jag yoga ute i naturen i sköna områden i Göteborg. Helt gratis! Så om du är i Göteborg på sommaren och vill njuta av vädret samtidigt som du gör härlig yoga så passa på att anmäla ditt intresse på min mailadress, facebook eller instagram.

Vad sägs som en förmiddag med yoga i Slottskogen? Eller varför inte på Röda stens brygga i solnedgången? Datum läggs upp i huvudsak på sociala medier såsom Facebook och Instagram. Håll utkik efter evenemang på Facebook från Vildayoga!